Karriär

Medarbetarna är Novas viktigaste tillgång

Advokatfirman Nova är en affärsjuridisk advokatbyrå som erbjuder specialiserad rådgivning inom affärsjuridikens alla större områden. Vi verkar som trusted advisors för våra klienter. Med spetskompetens, personligt engagemang och hög servicenivå skapar vi mervärde för våra klienter. Med 25 år i ryggen fortsätter vi att växa och verka för att ge våra klienter rådgivning av högsta kvalitet.

Självklart ställer vi höga krav. Men för att leverera det som Nova står för måste våra ambitiösa medarbetare också tycka att det är kul att gå till jobbet. Vi lägger därför ned mycket tid på att alla – anställda som delägare – ska trivas hos oss och hitta balans mellan jobb och privatliv. Det är därför inte märkligt att lojalitet och långsiktighet är utmärkande för en ”Novian”.

Välkommen att höra av dig till oss med din ansökan. Skicka CV och en kort presentation av dig själv till Cristina Bergner.

Nova söker uppsatspraktikanter

Från och med våren 2018 kommer Advokatfirman Nova att erbjuda fyra uppsatspraktikplatser per år inom ramen för examensarbetet på juristprogrammet. Två praktikplatser under vårterminen och två under höstterminen.

Praktiken varar i tio veckor och du får under dessa veckor pröva på arbetet som biträdande jurist på en affärsjuridisk advokatbyrå. Du kommer att få en handledare som väljs utifrån ditt uppsatsämne och en biträdande jurist som fadder, vilka tillsammans kommer att se till att du får prova på mångsidigheten av att vara biträdande jurist på en advokatbyrå – med allt från juridiska utredningar och upprättande av handlingar till klientmöten och domstolsförhandlingar.

Vi söker dig som är driven, ambitiös och nyfiken på hur det är att arbeta på advokatbyrå. Skicka din ansökan med personligt brev, CV och betyg till uppsatspraktik@nova.se. Ange även vilket rättsområde som du avser att skriva din uppsats inom.

Har du några frågor, tveka inte att kontakta Elin Nilsson på 08- 550 066 60.